Suoraan sisältöön

Ota yhteyttä

Hyvä lääkäri! Jos haluat parantaa oman työurasi ehtoja, suuntaa ja arkea, ota meihin luottamuksellisesti yhteyttä. Meidän asiantuntemustamme on täyttää urahaaveesi. Lähetä viestiä, kuulet meistä pian! Tavoitat meidät myös osoitteesta rekrytointi@solohealth.fi. Onko sinulla tarvetta osaavalle lääkärille lyhyt tai pitkäaikaiseen työjaksoon? Kysy lisää – kerromme mahdollisuuksista!

Iloisia henkilöitä ryhmässä
Suvi Kangasniemi

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Suvi on toiminut henkilöstöalalla lähes 10 vuoden ajan ja johtaa projekteja sujuvasti ja tehokkaasti. Suvi on tehnyt pitkään yhteistyötä terveydenhuollon asiakkaiden yhteyshenkilönä.

Kaili Hjorth

Kaili Hjorth

Asiakkuusjohtaja

Kaili on työskennellyt terveydenhuollon rekrytoinnin parissa vuodesta 2004. Hänen vahvuuksiaan – ja hänelle erityisen tärkeitä työssä – ovat pitkäaikaiset yhteistyösuhteet sekä alan tuntemus.

Eeva Heiska

Eeva Heiska

Yhteyspäällikkö

Eeva on työskennellyt lääkäreiden yhteyshenkilönä vuodesta 2012 alkaen. Päivystyspuolen kokemuksellaan Eeva on luontainen ratkaisunhakija ja joustava yhteyshenkilö.

Eneli Tukiainen

Eneli Tukiainen

Yhteyspäällikkö

Eneli on työskennellyt lääkäreiden yhteyshenkilönä vuodesta 2010 alkaen. Hänet tunnetaan alalla positiivisesta palveluasenteestaan ja sydämellisyydestään.

Alina Aaltonen

Alina Aaltonen

Yhteyspäällikkö

Alina on työskennellyt 7 vuotta monipuolisissa tehtävissä terveydenhuollon rekrytoinnin parissa. Hänet tunnetaan järjestelmällisestä ja luotettavasta työasenteestaan.