Suoraan sisältöön

Lääkärille

Kasvavana yrityksenä tarvitsemme jatkuvasti uusia lääkäreitä vahvistamaan tiimiämme. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme, sololaiseksi! Yksilöllisen palvelun varmistaa oma yhteyshenkilösi, joka auttaa sinua kaikissa työskentelyyn liittyvissä asioissa. Kattavan ja laajan verkoston ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle erinomaisen korvauksen! Työsuhteiset lääkärit nauttivat hyvistä työsuhde-eduista ja työterveyshuolto kuuluu luonnollisesti työsuhteen etuihin.

Tutustu lääkäritiimiimme

Perusterveydenhuolto ja työterveyshuolto

Alina Aaltonen

Alina Aaltonen

Yhteyspäällikkö (opintovapaalla)
Puh. +358 44 420 4210
alina.aaltonen@solohealth.fi
Anni Harju

Anni Harju

Aluepäällikkö, Etelä-Suomi
Puh. +358 44 420 4242
anni.harju@solohealth.fi
Eeva Heiska

Eeva Heiska

Aluepäällikkö, Länsi-Suomi
Puh. +358 45 7881 5693
eeva.heiska@solohealth.fi
Kaili Hjorth

Kaili Hjorth

Asiakkuusjohtaja, Kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 40 595 5483
kaili.hjorth@solohealth.fi
Aarni Isomursu

Aarni Isomursu

Aluepäällikkö, Itä- ja Pohjois-Suomi
Puh. +358 40 099 5295
aarni.isomursu@solohealth.fi
Jasse Järviö

Jasse Järviö

Aluepäällikkö, Länsi-Suomi
Puh. +358 44 491 8400
jasse.jarvio@solohealth.fi
Suvi Kangasniemi

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja, henkilöstöpalvelut
Puh. +358 40 537 7372
suvi.kangasniemi@solohealth.fi
Eneli Tukiainen

Eneli Tukiainen

Yhteyspäällikkö, Kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 45 7881 7054
eneli.tukiainen@solohealth.fi

Erikoissairaanhoito ja psykiatrian erikoisalat & päihdelääketiede

Kaili Hjorth

Kaili Hjorth

Asiakkuusjohtaja, Kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 40 595 5483
kaili.hjorth@solohealth.fi
Petra Joulio

Petra Joulio

Toimialajohtaja
Puh. +358 44 493 1673
petra.joulio@solohealth.fi
Tiina Pitkänen

Tiina Pitkänen

Liiketoimintajohtaja
Puh. +358 40 735 9078
tiina.pitkanen@solohealth.fi

Tietoa lääkärille

Sololaisena lääkärinä hyvinvointisi ja työssäviihtymisesi on meille erittäin tärkeää. Tuorein tyytyväisyyskysely osoittaa, että olemme onnistuneet tässä. Suositteluindeksi oli lääkäreidemme keskuudessa korkein mahdollinen.

Teemme yhteistyötä julkisen sektorin ja toimijoiden kanssa valtakunnallisesti koko Suomen alueella, jonka lisäksi tarjoamme palveluita myös kuluttajille. Työmahdollisuuksia käydään yhdessä läpi ilman sitoumuksia ja tarjoamme toiveitasi vastaavia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien paikkojen joukosta. Meillä saat itsellesi mukavan yhteisön, korvauksen johon varmasti olet tyytyväinen ja oman yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajaksi.

Mitä lääkärimme sanovat?

"Suosittelen Solo Healthiä, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteishenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."
Kaisa, yleislääkäri
"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"
Michel, päihdelääkäri
”Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊”
Saara, yleislääkäri
"Minulla on ollut Solo Healthista vain positiivisia kokemuksia. 😊 Asiat ovat hoituneet toiveitani vastaavan työpaikan löytämisestä kalustetun asunnon järjestämiseen. Arvostan heidän henkilökohtaista lähestymistapaansa ja ratkaisujaan. Solo Healthin järjestämät webinaarit ovat olleet opettavaisia, ja seuraan niitä mielelläni ammattitaitoni kehittämiseksi."
Ilona, yleislääkäri
”Kokemukseni mukaan Solo Healthin tiimi löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, ja myös joustava työaikataulu on mahdollista järjestää. Yhteyshenkilö on aina ollut tavoitettavissa ja olen voinut olla varma, että saan apua silloin, kun sitä tarvitsen!”
Kadri, erikoistuva lääkäri

Osallistu koulutuksiimme