Suoraan sisältöön

Kunnille ja yrityksille

Solo Health on kotimainen, ketjuihin ja perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin kuulumaton itsenäinen toimija. Intohimomme on terveydenhuollon toimijoiden tukeminen digisiirtymän palveluratkaisuissa ja niiden tuominen kaikkien saataville edulliseen hintaan. Olemme erikoistuneet etäpalveluiden lisäksi terveydenhuollon asiantuntijoiden kuten lääkärien ja hoitajien vuokraukseen. Teemme yhteistyötä terveydenhuollon kentällä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä yksityisen sektorin palveluntuottajien kanssa. Yhteistyö kanssamme voi sisältää yksittäisen ammattilaisen työpanoksen, osa- tai kokonaispalvelun tai erilaisia etäpalveluratkaisuja.

Ainutlaatuista kumppanuutta

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaidemme tarpeisiin tarvitaan toimivia palveluita ja uusia käytännöllisiä ratkaisuja. Keskitymme yhteistyössä sellaisiin tekoihin, joilla on merkitystä asiakkaamme arjen sujuvuuteen ja jotka aidosti ratkaisevat asiakkaidemme kohtaamia haasteita. Kerromme avoimesti miten voimme auttaa, jaamme hyväksi havaittuja toimintamalleja ja sitoudumme saavuttamaan toivotun lopputuloksen. Ole yhteydessä ja heitä meille haaste!

1

Rekrytoinnin ja resursoinnin haasteet

Onnistunut rekrytointi on aina mahdollisuus ja sijoitus tulevaisuuteen. Rekrytointi on kuitenkin kallis haaste mille tahansa organisaatiolle, kannattaa siis pohtia, löytyykö organisaatiostasi tarvittavat resurssit ja osaaminen rekrytoinnin hoitamiseksi itse. Meidän mielestämme onnistunut rekrytointi on aina kahden kauppa, jonka tavoitteena on löytää tehtävään mahdollisimman hyvä työntekijä ja työntekijälle mahdollisimman hyvä työ. Me aloitamme rekrytoinnin aina huolellisella pohdinnalla siitä, minkälaista persoonaa ja osaamista organisaatio tarvitsee. Tämän pohjalta voidaan miettiä tarkemmin sitä roolia, johon henkilöä ollaan rekrytoimassa. Ota yhteyttä ja kerromme mikä on Solon tapa rekrytoida!

2

Uusien palvelujen kehittämisen tuki

Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse, varsinkin jos siihen ei ole aikaa tai tarvittavia resursseja. Meillä on useita palveluratkaisuja, jotka uskomme sopivan sellaisenaan tai hieman muokattuna organisaatiosi tarpeisiin. Autamme uusien palvelujen suunnittelussa, resursoinnissa ja kerromme mitä hyötyä organisaatio voi uusilla palveluilla saavuttaa. Et jää kehitystyössä yksin, me käynnistämme palvelut yhdessä kanssasi, annamme käyttöösi tarvittavat tietojärjestelmät osana yhteistyötä ja pidämme huolen, että olet tyytyväinen palveluun. Ota yhteyttä ja kerromme minkälaisia palveluja olemme kumppaneidemme kanssa kehittäneet ja mitä voimme organisaatiollesi tarjota!

3

Digisiirtymässä tukeminen

Palveluiden kysyntä ja tarve kasvaa jatkuvasti, eikä organisaatiosi resurssit riitä vastaamaan kysyntään? Jos fyysisten resurssien lisääminen ei ole vaihtoehto, digitaaliset palvelut ovat hyvä ja joustava lisä vastaamaan palveluiden vaihtelevaan kysyntään, eikä niiden käyttöönotto ole kovinkaan vaikeaa tai ainakaan kallista. Me olemme erikoistuneet digitaalisten palveluiden käyttöönottoon ja tuottamiseen, autamme organisaatiotasi digisiirtymässä, annamme tarvittaessa järjestelmät käyttöönne ja kuljemme mukana digimatkalla kehittämässä palveluita yhä paremmaksi. Kerro meille organisaatiosi resurssihaasteet ja kartoitetaan yhdessä digitaalisten ratkaisujen mahdollisuudet!

Ota yhteyttä, me vastaamme!

Kaili Hjorth

Kaili Hjorth

Palvelujohtaja, kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 40 595 5483
kaili.hjorth@solohealth.fi
Sigrid Kilp

Sigrid Kilp

Yhteyspäällikkö, kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 44 434 1540
sigrid.kilp@solohealth.fi
Anny Tamvelius

Anny Tamvelius

Yhteyspäällikkö, kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 43 825 1429
anny.tamvelius@solohealth.fi
Lili Kukk

Lili Kukk

Yhteyspäällikkö, kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +372 5624 5680
lili.kukk@solohealth.fi
Eneli Tukiainen

Eneli Tukiainen

Yhteyspäällikkö, kansainväliset henkilöstöpalvelut
Puh. +358 45 7881 7054
eneli.tukiainen@solohealth.fi