Suoraan sisältöön

Hoitajalle

Meillä hoitajia arvostetaan. Liity joukkoomme ja huomaa, että tämä on totta! Haluaisitko työskennellä itsellesi sopivalla tavalla hyvässä porukassa ja hyvällä palkalla? Jos vastasit kyllä, sopisit hyvin sololaiseksi! Meille on aidosti tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen. Jokainen työntekijämme saa hyvän perehdytyksen ja helposti tavoitettavan oman henkilön täyden tuen työhön ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Tutustu hoitajatiimiimme

Tiina Grönvall

Tiina Grönvall

Palvelujohtaja, hoitajapalvelut
Puh. +358 46 851 2345
tiina.gronvall@solohealth.fi
Piia Huhtala

Piia Huhtala

Yhteyspäällikkö
Puh. +358 44 559 9136
piia.huhtala@solohealth.fi
Anni Korhonen

Anni Korhonen

Yhteyspäällikkö
Puh. +358 44 493 4150
anni.korhonen@solohealth.fi
Krista Salminen

Krista Salminen

Yhteyspäällikkö
Puh. +358 44 493 1448
krista.salminen@solohealth.fi

Tietoa hoitajalle

Sololaisena voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaillen silloin kun sinulle sopii. Tarjoamme hyvän palkan lisäksi koko- ja osa-aikaisille työntekijöillemme myös hyvät työsuhde-edut. Meillä pääset osaksi mukavaa yhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Teemme yhteistyötä julkisen sektorin ja toimijoiden kanssa valtakunnallisesti, jonka lisäksi tarjoamme palveluita myös kuluttajille. Työtehtäviä on kattavasti erilaisilla tehtävänkuvilla sairaanhoitajille, lähihoitajille ja työterveyshoitajille. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa. Työmahdollisuuksia on useita ja suunnittelemme työt aina toiveitasi kuunnellen.

Kasvavana yrityksenä tarvitsemme jatkuvasti uusia hoitotyön ammattilaisia vahvistamaan tiimiämme. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, sololaiseksi!

Mitä hoitajamme sanovat?

"Solo on ollut mukava ja mutkaton työnantaja. Solon palveluksessa olen kokenut olevani arvokas, tärkeä ja merkityksellinen kuten työ, jota teen"
Jouni, sairaanhoitaja

Avoimia työpaikkoja