Suoraan sisältöön

Lupauksemme lääkäreillemme: erinomainen palkka, hyvät edut ja henkilökohtaista palvelua

Erinomaisten verkostojemme ja boutique-toimintatapamme ansiosta pystymme tarjoamaan lääkäreillemme alan huippupalkan! Meillä voit työskennellä joko työsuhteessa tai laskuttaa meitä oman yrityksesi kautta.

Nuori nainen katsoo ylös

Olet meille tärkeä!

Lupaamme kaikille lääkäreillemme erinomaisen palkan, hyvät edut ja henkilökohtaista palvelua. Joskus mielenkiintoiset työtehtävät vaativat liikkumista; hoidamme käyttöösi auton ja hotellin. Tarjoamme myös mahdollisuuden palkalliseen koulutusvapaaseen tai koulutusrahaan.

 • Minkälaisia tehtäviä tarjoamme?

  Lääketieteen opiskelijat

  Kesätöitä ja työtä opiskelun ohessa.

  Valmistuvat lääkärit

  Erikoistumisen terveyskeskuspalvelu ja erikoistumisen reunapalvelut.

  Yleislääkärit

  Monipuoliset yleislääkärin tehtävät. Esim. terveyskeskus-, työterveyshuolto- ja osastotyö sekä osittain tai kokonaan etänä tehtävä työ.

  Erikoislääkärit

  Kysythän erikoisalasi mukaan! Esim. sisätaudit, psykiatria, silmätaudit, keuhkotaudit, työterveys, kuntoutus, geriatria, onkologia, gastroenterologia.

 • Palvelulupauksemme

  1. Kartoitamme toiveesi työn suhteen ilman sitoumuksia.

  2. Etsimme toiveitasi vastaavat työpaikat – myös hiljaisessa haussa olevien paikkojen joukosta!

  3. Esittelemme sinulle kriteerisi täyttävät työtarjoukset.

  4. Valitset itsellesi sopivimman työtarjouksen tai pyydät lisää kiinnostavia vaihtoehtoja – ammattitaitoamme on täyttää uratoiveesi!

  5. Oma yhteyshenkilösi on apunasi koko työjaksosi ajan. Autamme myös käytännön järjestelyissä, kuten matkojen ja majoituksen järjestämisessä.