Suoraan sisältöön

Tutustu tiimimme

Solo Health on perustettu vuonna 2019. Sen tiimissä työskentelee terveyden- ja sairaanhoitoalalla jo pitkään uraa luoneita, hyviä vuorovaikutussuhteita rakentaneita ammattilaisia. Heidän työtään on luoda lääkärien työn arkeen mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

Iloisia henkilöitä ryhmässä
Suvi Kangasniemi

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Suvi on toiminut henkilöstöalalla lähes 10 vuoden ajan ja johtaa projekteja sujuvasti ja tehokkaasti. Suvi on tehnyt pitkään yhteistyötä terveydenhuollon asiakkaiden yhteyshenkilönä.

Kaili Hjorth

Kaili Hjorth

Asiakkuusjohtaja

Kaili on työskennellyt terveydenhuollon rekrytoinnin parissa vuodesta 2004. Hänen vahvuuksiaan – ja hänelle erityisen tärkeitä työssä – ovat pitkäaikaiset yhteistyösuhteet sekä alan tuntemus.

Eeva Heiska

Eeva Heiska

Yhteyspäällikkö

Eeva on työskennellyt lääkäreiden yhteyshenkilönä vuodesta 2012 alkaen. Päivystyspuolen kokemuksellaan Eeva on luontainen ratkaisunhakija ja joustava yhteyshenkilö.

Eneli Tukiainen

Eneli Tukiainen

Yhteyspäällikkö

Eneli on työskennellyt lääkäreiden yhteyshenkilönä vuodesta 2010 alkaen. Hänet tunnetaan alalla positiivisesta palveluasenteestaan ja sydämellisyydestään.

Alina Aaltonen

Alina Aaltonen

Yhteyspäällikkö

Alina on työskennellyt 7 vuotta monipuolisissa tehtävissä terveydenhuollon rekrytoinnin parissa. Hänet tunnetaan järjestelmällisestä ja luotettavasta työasenteestaan.