Suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Solo Health Oy on lääkärin työnantaja. Meille työntekijä - asiantuntija - on aidosti etusijalla. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Solo Healthin lääkärinä pääset monipuolisten työmahdollisuuksien äärelle niillä ehdoin, jotka itse määrittelet. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköt, kuten lääkäriasemat, terveyskeskukset ja sairaalat.

Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan

Solohealthilaisia yhdistää työn ilo

Hyvä työpaikka tarjoaa palkitsevaa arkea ja huippuhetkiä – niillä ehdoin, jotka itse määrittelet. Kenties haluat tehdä töitä korkeintaan kahdeksan kuukautta vuodessa tai kolme päivää viikossa? Huomioimme toiveesi kokemuksella ja taidolla ja lupaamme tehdä sinulle kiinnostavan tarjouksen.

  • "Täytämme tarpeen, joka on ollut alalla nähtävissä"

    "Uskomme, että Solo Health täyttää tarpeen, joka on ollut alalla nähtävissä jo jonkin aikaa. Alalla vallitsevasta kiireestä, työn vaativuudesta ja resurssipulasta huolimatta voimme tarjota kulloiseenkin elämäntilanteeseen istuvia työsuhteita. Solo Health kannustaa valitsemaan tällaisen urapolun", asiakkuusjohtaja Kaili sanoo.

  • "Uusia ratkaisuja lääkäripulaan"

    "Tunnemme alan ja sen akuutit tarpeet. Pyrimme täsmäyttämään lääkärin toiveet julkisten ja yksityisten palveluntuottajien puitteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme tyytyväisiä ja motivoituneita lääkäreitä ja tuoda lääkäripulaan ratkaisuja uudella tavalla", yhteyspäällikkö Eneli toteaa.