Suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä - asiantuntija - on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

Kuva kahvikupista ja kirjasta työpöydällä.

Millaista on työ Solo Healthin kautta?

Työskentelet työsuhteessa Solo Healthiin, mutta asiakkaamme työyhteisössä. Olet valinnut työpaikkasi toiveidesi mukaan, ja työsuhteesi on solmittu kilpailukykyisin ehdoin. Niiden joustavuus ja mukautuvuus muuhun elämääsi on yhdessä varmistettu parhaalla mahdollisella tavalla.

Solohealthilaisia yhdistää työn ilo

Solo Health on perustettu vuonna 2019. Sen tiimissä työskentelee terveyden- ja sairaanhoitoalalla jo pitkään uraa luoneita, hyviä vuorovaikutussuhteita rakentaneita ammattilaisia. Heidän työtään on luoda lääkärien työn arkeen mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

  • "Täytämme tarpeen, joka on ollut alalla nähtävissä"

    "Uskomme, että Solo Health täyttää tarpeen, joka on ollut alalla nähtävissä jo jonkin aikaa. Alalla vallitsevasta kiireestä, työn vaativuudesta ja resurssipulasta huolimatta voimme tarjota kulloiseenkin elämäntilanteeseen istuvia työsuhteita. Solo Health kannustaa valitsemaan tällaisen urapolun", asiakkuusjohtaja Kaili sanoo.

  • "Uusia ratkaisuja lääkäripulaan"

    "Tunnemme alan ja sen akuutit tarpeet. Pyrimme täsmäyttämään lääkärin toiveet julkisten ja yksityisten palveluntuottajien puitteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme tyytyväisiä ja motivoituneita lääkäreitä ja tuoda lääkäripulaan ratkaisuja uudella tavalla", yhteyspäällikkö Eneli toteaa.