Suoraan sisältöön
28.05.2021
Tiedote

Solo Healthin tiimi vahvistuu uusilla aluepäälliköillä

Solo Healthin tiimi on vahvistunut kevään aikana Länsi- ja Itä-Suomessa kolmen uuden aluepäällikön aloitettua tehtävissään. Sanna Roppo, Anni Kangasniemi ja Jasse Järvinen tuovat mukanaan vuosien kokemuksen lääkäri- ja hoitajarekrytoinnista.

Itä-Suomen alueella aluepäällikkönä aloittanut Sanna on toiminut terveydenhuollon rekrytoinnin parissa vuodesta 2019 keskittyen yksityisiin palveluntarjoajiin. Sitä ennen hän on toiminut esimiehenä ja tehnyt rekrytointia asiakaspalvelualoilla yli 20 vuoden ajan. Sanna tunnetaan tinkimättömästä asiakaspalveluasenteesta. Ripeänä ja peräänantamattomana luonteena yhteistyö sujuu niin asiakkaan, kuin työntekijöidenkin suuntaan mutkattomasti ja sovitut asiat tehdään aina aikataulujen mukaisesti.

Jasse on rekrytoinut lääkäreitä vuodesta 2019 lähtien ja sitä ennen häneltä löytyy rekrytointikokemusta yli kymmenen vuoden ajalta muilta aloilta. Jasse ei koskaan jätä ketään pulaan ja auttaa niin lääkäreitä kuin työkavereitaan ”omia vaivojaan” säästämättä yhteisen hyvän eteen. Hänen tapansa hoitaa asiat ovat positiivinen asenne kaikkia kohtaan ja yhdessä ratkaisujen etsiminen. Solo Healthilla Jasse toimii aluepäällikkönä Länsi-Suomen alueella.

Annilla on tausta hoitotyön tehtävissä. Aluepäällikkönä Anni hoitaa hoitajaliiketoimintaa. Hänet tunnetaan positiivisena ratkaisijana ja luotettavana yhteyshenkilönä.

Tervetuloa tiimiin, Sanna, Anni ja Jasse!