Suoraan sisältöön

Lupauksemme lääkäreillemme

Lupauksemme työntekijöillemme ovat: palkitseva työ ja toimiva työkalenteri. Työtä sen verran kuin haluat ja siellä missä toivot. Ja niiden oheen hyvää muuta elämää. Alalle tarjoamme tehokkaan keinon helpottaa lääkäripulaa ja työpaikoille motivoituneita osaajia. Miltä näyttää sinun lupaava urasi? Kerro kriteerisi. Työtämme on täyttää ne.

Kaunis maisema joka liittyy lisääntyneeseen vapaa-aikaan

Mitä lääkärimme sanovat?

”Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊”

Saara, yleislääkäri

Millainen on lääkärien hyvä työpaikka?

Yhä enemmän painoarvoa on joustavilla työajoilla, työn vaihtelevuudella sekä mahdollisuuksilla yhdistää työn arkeen esimerkiksi tutkimusta. Solo Healthilla nämä ovat vain järjestelykysymyksiä – ja palvelumme ydin! Asiakkaidemme tarve lääkäreille on ilmeinen - työnantajanasi me neuvottelemme työsi ehdot mielekkääksi.

  • Sinun uratoiveesi

    Haluatko muutosta työn arkeen vai kehittyä ammatillisesti? Kenties haluat tehdä töitä korkeintaan kahdeksan kuukautta vuodessa tai kolme päivää viikossa? Kartoitamme toiveesi huolella. Teemme sen innolla ja vahvalla ymmärryksellä.

  • Luomme urallesi jatkumoa

    Kauttamme pääset parantamaan työsi arkea ja palkitsevuutta. Usein se tarkoittaa uutta työtä tai muutosta nykyisessä työsuhteessa. Huomioimme toiveesi kokemuksella ja taidolla.