Suoraan sisältöön
08.10.2020
Tiedote

Kaksi uutta aluepäällikköä Solo Healthin tiimiin

Solo Healthin tiimi vahvistuu syksyn aikana, kun kaksi uutta alue päällikköä aloittavat tehtävissään Etelä- ja Pohjois-Suomessa.

Tiimissämme 19.10. aloittava Anni Harju Etelä-Suomen aluepäällikön tehtävässä ja 14.10. aloittava Aarni Isomursu Pohjois-Suomen aluepäällikkönä. Molempien asiantuntijoiden toimenkuvaan kuuluu lääkärirekrytointi, lääkäreiden henkilökohtaisena yhteyshenkilönä toimiminen ja alueensa asiakkuuksista vastaaminen.

Anni Harju on työskennellyt lääkärien yhteyshenkilönä ja lääkärirekrytoinnissa 10 vuotta. Hänellä  on laajaa kokemusta sopivien töiden ja työpaikkojen löytämisestä toiveiden mukaan olit sitten lääketieteen kandidaatti, lisensiaatti tai erikoislääkäri. Anni huomioi aina lääkäreidensä toiveet tarkalla korvalla. Lisäksi hän on vastannut useista asiakkuuksista.

Pohjois-Suomen alueella toimiva Aarni Isomursu on kokenut lääkärirekrytoinnin asiantuntija. Sopivat työt ja tehtävät löytyvät niin lääketieteen kandidaateille, lisensiaateille kuin erikoislääkäreillekin. Myös Aarnilla on monipuolinen kokemus asiakkuuksien hoidosta.

Tervetuloa tiimiin, Anni ja Aarni!