Suoraan sisältöön
28.08.2020
Tiedote

Etsimme tiimiimme kahta uutta aluepäällikköä!

Meillä on ilo kasvattaa tiimiämme kahdella uudella jäsenellä. Oletko etsimämme ETELÄ-SUOMEN tai ITÄ-SUOMEN ALUEPÄÄLLIKKÖ?

Etsimme kahta aluepäällikköä jo ennestään nopean kasvumme vauhdittamiseksi. Sovit tehtävään, jos Sinulla on muutaman vuoden kokemus lääkärirekrytoinnista ja/tai terveydenhuoltoalan asiakkuuksien hoidosta.

Työnkuvasi sisältää ensisijaisesti rekrytointia ja tilaaja-asiakasyhteydenpitoa. Asiakkaitamme ovat niin julkisen kuin yksityisen puolen toimijat. Palvelemme aina ilolla ja ammattitaitoisesti. Odotamme myös sinulta iloista ja reipasta otetta työhön. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Työskentelysi tukena on pitkään alalla toiminut ammattitaitoinen ja kasvuhakuinen tiimi. Odotamme innolla jo uutta kollegaa!

Työntekopaikkasi on Helsingin (Etelä-Suomi), Kuopion tai Oulun (Itä-Suomi) toimistollamme ja/tai etätyönä. Olethan myös valmis matkustamaan tapaamaan lääkäreitä ja asiakkaita muutaman kerran kuukaudessa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi 25.9.2020 mennessä osoitteeseen suvi.kangasniemi@solohealth.fi tai puhelimitse 040 537 7372.

Kysyttävää? Suvi Kangasniemi vastaa mielellään kysymyksiin puhelimitse 040 537 7372. Parhaiten hänet tavoittaa arkisin klo 12-14 välillä.

Kysythän rohkeasti lisää!

)}